Интериорна разходка из Скандинавието Spirit от Amada Design Studio

Сподели
25.09.2018

Spirit отваря кутията, събрала тайни от северните части на Европа...

Бъдете нащрек, защото днес черпим вдъхновение с много скандинавки и модернистичен привкус от студио за интериорен дизайн Amada.

Вдъхновението е неизменна част от проектите на Amada! Студиото е с опит в реализирането на разнообразни предизвикателни проекти, изпълнени с практични интериорни решения и положителни емоции.

Като част от Spirit Трансформации 2 Amada е тук, за да ни консултира и насочи към интериорни решения със скандинавски Spirit.

Как да омагьосате дома си с привкус от севера?

Едно от най-характерните неща за скандинавския интериор са цветовете от монохромната гама, но се срещат и акценти в сиво и синьо. Ето малко вдъхновение от Spirit палитрата: 

      

Amada препоръчва в атмосферата на помещението винаги да преобладава белият цвят, който ще създаде усещане за простор, чистота и ред.

Относно аксесоарите и текстурите – най-характерни са семплите геометрични форми, металният отблясък и топлината на дървото, категорични са колегите от Amada.

Въпреки изчистените форми и обрания стил, скандинавският интериор притежава уютен дух и топла атмосфера. По семплите секции се забелязват четива, върху дървените маси купи с плодове, а на белия люлеещ се стол – преметнато сиво одеяло от чиста вълна.

Белият цвят не е случаен – той цели да отрази максимално естествената светлина през деня, а вечер топлата приглушена светлина от свещи и лампи с геометрични форми подчертават интериора.

 

Типично в скандинавски стил с щипка модернистичен привкус Amada представя най-точно идеите си в авторските си проекти:

Изчистените линии и индустриалното звучене на проекта чудесно си акомпанират с топлотата на дървото и уютните обособени кътчета в стаите.

 

 

 

Този проект описва изтънчената функционалност в най-чистата ѝ форма.

Заоблените контури релаксират сетивата, а на техния фон силно акцентира огледалната част – основен елемент за всяка баня.

 

Само до края на октомври имате възможност да получите и безплатна Spirit консултация за вашия дом от екипа на Amada и други професионалисти интериорни дизайнери. Консултациите са част от Spirit Трансформации 2, като се провеждат само в София и Пловдив. Вижте къде и кога тук: https://transformacii2.spiritpaints.bg/activity

Вече всички сме заредени с вдъхновение, само остава да открием безупречното бяло, изразяващо скандинавския стил. Насреща е палитрата на интериорни бои Spirit.

Spirit – за ярко първо впечатление!

 

Ето и повече за личния Spirit на Amada от първо лице…

Винаги насърчавате клиентите си да…?

Да опишат перфектния за тях дом, а ако не могат, да използват визуални примери, с което да се ориентирам какво точно си представят.

Добрият интериорен дизайн е…?

Максимално практичен за хората, които ще го използват или живеят в него.  Можеш да създадеш невероятни неща, но ако не е практично, се губи смисълът.

Кои са предизвикателствата в интериорния дизайн?

Най-голямото предизвикателство е да създадеш нещо, което да отговаря на очакванията на клиента, без той самият да знае какви са те.

последни новини

Участващи продукти в кампанията

Всички разфасовки на SPIRIT интериорни бази за тониране - мат и сатен.

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. С използването на сайтa, приемате тази употреба.