Интериорна разходка из иконичния Bauhaus стил Spirit от студио SOVA

Сподели
25.09.2018

Spirit Трансформации са в своя пик! Но как се постигат най-ярките трансформации в дома?

Не, не с усилията, които полагаш, не и с дните, които отлагаш... Формулата e доста по-чаровна – с много Spirit вдъхновение! 

Именно затова днес интериорните идеи преливат от кутията на Spirit, вдъхновени от студио за архитектура и интериорен дизайн SOVA. В крак с актуалните тенденции на параметричния дизайн и съвременния стил на обитаване SOVA е част от Spirit Трансформации 2, за ни вдъхнови за интериорни решения!

Екипът на SOVA обръща поглед към иконичния Bauhaus стил, който рязко се завърна през 2018 г., а както и някои твърдят – той никога не е отшумявал.

Bauhaus стилът се характеризира с простота и практичност. Функционалността на елементите му е водеща по такъв начин, че ясно заявява за какво служи дадена мебел без излишни елементи и украшения.

В случай, че практичността надделява в представите ви за интериорна естетика – наблегнете на препоръките в следващите редове, съветват SOVA.

Осигурете просторни пространства без излишни орнаменти и разчупени стени.

За стените на Bauhaus интериора е характерен основно белият цвят или неутрални тонове като индустриално сиво и светло бежаво. Въпреки това могат да бъдат интелигентно добавени акценти с категорични и смели цветове от палитрата на Spirit Fine Paints.

      

Защото, както казват SOVA – всяка стая има нужда от собствен ритъм J

Осигурете максимално големи прозорци или премахнете всяка пречка за достъп на естествена светлина, категорични са от SOVA. Това ще осигури стабилна основа за Bauhaus интериорa.

Относно текстурите и повърхностите – те не търпят допълнителни ефекти. Достатъчно е да използвате мат или сатен, а за декорацията естествени материали. Bauhaus редуцира ненужното, опростявайки интериора и архитектурата до основното им предназначение, но в никакъв случай не изключва качествените и естествени материали.

Затова, всяка линия, рафт и аспект от дизайна следва да има ясна функция, подкрепена с  качествени и натурални материали – заключват SOVA.

Няма да се бавим и с интериорната виртуална разходка из стила на SOVA, от който ясно си личи работата на студиото – емоционална, авторска и детайлна.

 

ОООО е апартамент, реализиран през лятото на 2018 година. Дизайнът носи духа на Bauhaus от началото на миналия век, чиято тематика изразява функционалност и стил чрез фината си геометрия.

SOVA изграждат изцяло дизайна на това заведение, като към нужната строга функционалност добавят и комуникативни решения. Топлотата на дъбовите елементи в случая осигуряват чувството за уют в офисната среда на сградата.

 

Само до края на октомври имате възможност да получите и безплатна Spirit консултация за вашия дом от екипа на SOVA и други професионалисти интериорни дизайнери. Консултациите са част от Spirit Трансформации 2, като се провеждат само в София и Пловдив. Вижте къде и кога тук: https://transformacii2.spiritpaints.bg/activity

За да се превърне един „обект“ в нечий дом, се нуждае от качествена авторска работа.

А ние сме сигурни, че за да се отрази истински нечий Spirit, са необходими цветове със собствен ритъм. Разчитайте за това на палитрата на интериорни бои Spirit.

Spirit – ярко първо впечатление завинаги!

 

Черпим още Spirit от SOVA, които споделят от първо лице…

Винаги насърчавате клиентите си да…?

Да се вслушват в основния ни съвет, а именно да се отдели нужното време за качествено изпълнение.

Добрият интериорен дизайн е…?

… добър, когато остарява красиво.

Кои са предизвикателствата в интериорния дизайн?

Да реализираш намеренията си в истинска пълнота и изпипан детайл.

 

последни новини

Участващи продукти в кампанията

Всички разфасовки на SPIRIT интериорни бази за тониране - мат и сатен.

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. С използването на сайтa, приемате тази употреба.