Spirit „Качи Трансформация“ Избрани интериорни трансформации 2

Сподели
22.10.2018

Spirit „Качи Трансформация“ е в своя разгар и поредните печеливши трансформации са налице! За да не пропуснете шанса си да спечелите ваучер за интериорни решения, качете снимки преди и след интериорна промяна в дома си до 31 октомври ТУК

Без да отмъкваме вниманието от печелившите Яна Димитрова и Мирела Иванова, ви представяме техните интериорни трансформации.

Яна ни показа, че съществува интериор, който съвместява три, на първо четене, несъчетаеми неща – уют, изчистена визия и рационално-алтернативно решение!

Основният герой в интериора несъмнено са палетите! Подкрепят единен небрежен, дори леко плажен стил, а намират толкова много приложения – холна маса, смарт поставка за TV, щадяща доста от пространството, и рамка за легло.

Изборът за цветове е абсолютно изряден в помещение, съчетаващо няколко кътчета – всекидневна и място за отдих. Монохромната цветова гама по тапетите, пода и мебелите не натоварва зрението. Вместо това са добавени акцентни стени с багри от пастелната гама на розово – за всекидневната и синьо – за спалнята.

И така преместваме за малко светлината към Spirit трансформацията на Мирела Иванова.

Започваме от коридора. Матовите тъмни стени в комбинация с лампата в индустриален стил добавят мъжки привкус в интериора, а дървените рамки и мебели – нужната топлина и уют.

Кухненският кът е малък, изчистен, стилен и функционален, резониращ в същия Spirit стил – със собствен почерк и размах.

Безупречното изражение на бялото и черното открийте с премиум качество в палитра на Spirit Fine Paints!

А за да постигнете желаните цветове от пастелната гама, използвайте Spirit база за тониране светли и пастелни цветове.

Междувременно участвайте и вие за награда – ваучер за интериорни решения, като се включите в Spirit „Качи Трансформация“ ТУК.

Единственото, което трябва да направите, е да качите снимки преди и след интериорната ви трансформация. А ако е Spirit, няма да остане незабелязана!

последни новини

Участващи продукти в кампанията

Всички разфасовки на SPIRIT интериорни бази за тониране - мат и сатен.

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. С използването на сайтa, приемате тази употреба.