Spirit „Качи Трансформация“ Избрани интериорни трансформации

Сподели
09.10.2018

Spirit „Качи Трансформация“ – това е мястото, където до 31 октомври можете да покажете снимки преди и след интериорна трансформация в своя дом и да участвате за награда – ваучер за интериорни решения. А отзвукът от първите две печеливши трансформации е тук. Настанете се удобно и се насладете на усещането, което създадоха Александра и Стилияна.

Нанасяне на грунд, боядисване със специално избрания цвят, минават 24 часа и…

Вече мирише на НОВО! А в атмосферата витае дълбокото спокойствие и студената изтънченост на Navy Blue – цветът, с който Александра оцвети дома си.

Дом, който вдъхва живот, и интериорен стил, разкриващ яркия Spirit на своя собственик. Сантиметър по сантиметър – всяко кътче от дома разказва приказка и ни наелектризира с артистичен характер – характерът на своя създател, Александра.

Трансформацията на интериора е явна, впечатляваща, от която става ясно, че идеята е на жена – с афинитет към изкуството, ърбън стил на живот и с алтернативен характер.

Когато очите се пълнят с вдъхновение, думите са излишни, затова ви оставяме да се инспирирате визуално от тази едновременно уютна и стилна трансформация.

 

 Преди

    

 

След

 

    

 

От Navy Blue тръгваме на път през цветовата гама, докато стигнем до началото, олицетворението на съвършенството и чистотата – безупречното бяло!

Интериорът на Стилияна до голяма степен съдържа Spirit от скандинавието.

Простите геометрични форми, отсъствието на излишни аксесоари и множеството акцентни светлини синергично се допълват с цветовете от монохромната гама – бяло и черно.

Вдъхновете се от спокойния и префинен Spirit на Стилияна, чийто интериор взе заслужено място сред първите печеливши Spirit Трансформации.

Преди

 

 

След

 

Безупречното изражение на белия цвят и Navy Blue можете да откриете в богатата палитра на Spirit Fine Paints – за ярко първо впечатление завинаги!

А ако отдавна сте си мечтали да се похвалите с интериорната си трансформация и едновременно с това да участвате за награда – включете се в Spirit „Качи Трансформация“ ТУК.

Единственото, което трябва да направите, е да качите снимки преди и след интериорната ви трансформация. А ако е Spirit, няма да остане незабелязана!

последни новини

Участващи продукти в кампанията

Всички разфасовки на SPIRIT интериорни бази за тониране - мат и сатен.

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. С използването на сайтa, приемате тази употреба.