SPIRIT „КАЧИ ТРАНСФОРМАЦИЯ“ ИЗБРАНИ ИНТЕРИОРНИ ТРАНСФОРМАЦИИ 3

Сподели
06.11.2018

 

Spirit „Качи Трансформация“ завършва с вдъхновяващи трансфорамции и страхотни награди!  Обръщаме светлината на прожекторите към интериорните превъплъщения в домовете на Екатерина Въжарова и Вероника Попова.

 

Вероника не само ни напомни какво означава да преобразиш изцяло един интериор, а и доказа, че пространството в едно помещение може да бъде максимално оползотворено с различни по функционалност кътчета. Уютната и разчупена комбинация в стаята се състои от лаундж зона, небрежен бар кът и кухненски бокс.

Преди:

След:

Зеленото е основният цветови герой в помещението, а неговият лазурен нюанс по аксесоарите допълва хармонично характера му. Монохромната гама с бял и сив цвят не натоварва зрението, а едновременно с това прави така, че основният цвят да изпъкне със своето спокойствие и хармония.

Открийте множество разновидности на зеления цвят в палитрата на Spirit Paints.

Екатерина Въжарова представи интериор, достоен за внимание до най-малкия детайл.

 

Преди:

След:

Няма как да не уважим подобна трансформация и да не ѝ отдадем нужното внимание. Въпреки малките размери на помещението в него е запазен просторът, като дори окаченият таван не пречи на визуалното възприятие, а напротив – създава още повече перспектива.  Уютът се създава от топлината на дървото, малките комфортни кътчета и електрическия цветови акцент на стената. Кораловият цвят носи в себе си агресивността на червеното и жизнерадостта на жълтото. Това не само го превръща в перфектния избор за кухня, а в случая описва цяла лятна картина – в комбинация с гръцкия стил трапеза се пренасяме сякаш в таверната на плажа, обляна от цялувките на романтичния залез.

Вдъхновете се от наелектризиращите нюанси на кораловата гама в палитрата на Spirit Fine Pains.

А за вашите трансформации, бъдете сигурни, че Spirit ще надхвърли очакванията ви!

последни новини

Участващи продукти в кампанията

Всички разфасовки на SPIRIT интериорни бази за тониране - мат и сатен.

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. С използването на сайтa, приемате тази употреба.